söndag 25 april 2010

Varmt i växthuset!

Så var det då omskolningsdags igen då. Det är verkligen ett enda planterande så här års. TUR att det är så roligt! Jag har nu köpt ett fiffigt underlägg och flyttat planterandet ut i växthuset. Hatt och solglasögon är dock ett måste så varmt som det är där inne då solen gassar. Man kan lura sig själv att det är sommar =D


Några överlevare har jag hittat där inne. Buxbomsticklingarna ser alla ut att vara i liv och minikiwisarna skjuter glatt skott. Förhoppningsvis får de flytta ut i trädgården i år.


Blommor till verandan tycks jag i alla fall ha tryggat i år! Tänkte att buskkrasse kunde bli snyggt i amplarna. Tror att jag har så många att det räcker till 4 amplar, ja kanske till och med fler?!I växthuset verkar plantorna trivas. De flesta har klarat omskolningen och börjar nu åter skjuta fart efter att ha nyetablerat rotsystemet.


En herrans massa Tuppkammar ser det också ut att bli... Det var en gratispåse som kom med för att jag hade handlat över en viss summa. Inte riktigt något jag tänkt köpa med andra ord, men eftersom jag nu fick den var det ju bara att snällt plantera. Blir till att fundera ut någon bra plats att plantera dem på - eller kanske det får bli några "gå bort presenter"?Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Så vackert! Jag blir inspirerad av bilderna, fast jag inte har växthus. Det står på önskelistan.. och en stor uppväxt trädgård. Utöver handarbete, är växter mitt stora intresse!

    Vad kul att du hittat till min blogg och vill vara med i utlottningen!

    SvaraRadera