söndag 11 april 2010

Trångt

Såg plötsligt att det börjat bli trångt för Bergslejongapen i godislådan. Dags att ta itu med härvan och skola om dem!Nu har jag 20 små krukor med PiPi som Lejongapen heter och lika många med Eldväpplingar som trängs med övriga plantor under lampan i förrådet. Det är visst trångt hur man än gör. Skulle vara dags att flytta ut dem i växthuset snart, men nätterna är ju ännu så kalla här. Termometern visade att det varit ner till minus 7 där inne.

Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hmmm, minner meg på at det er på tide å tenke på hagen! Snøen forsvant jo nettopp...

  Ellers: du vant en skjorte hos meg. Gratulerer! Send meg en mail om stoff-valg. Ser at du likte løve-stoffet. Så må vi finne noe til armene.

  SvaraRadera
 2. Hej! Va sugen jag blir p[ att plantera. Har bara en liten balkong men det f[r plats lite blommor dar. Kanske dags for att forgro nu da. kan inte skriva a med prickar over ser jag. hum far kolla pa det. Kram

  SvaraRadera
 3. Jippiiii vilken turgumma jag är!! Oj vad spännande att se hur skjortan blir =)

  SvaraRadera
 4. Helena, har du en solig balkong? I så fall kanske du kunde unna dig något gott och ätligt där ute? Tex en ampel med jordgubbar eller ett par krukor med små söta tomater (Sungold är min favorit från i fjol!!) i kombination med basilika och citronmeliss är sommarmums =) Eller varför inte en svalkande vägg av doftande luktärtor?!
  Mmmmm, NU kan sommaren få komma!

  SvaraRadera